جستجو

آمار بازدید یاسین

  • امروز: 292
  • دیروز: 14
  • 7 روز قبل: 977
  • 1 ماه قبل: 3631
  • کل بازدیدها: 115734
بهمن 1403
شنبه یکشنبه دوشنبه سه شنبه چهارشنبه پنج شنبه جمعه
 << <   > >>
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

حدیث

حدیث موضوعی

ایران ما

من کالای ایرانی میخرم

تماس با من

تماس با ما
« فالوده چیست؟ازدواج سفید به ضرر دخترهاست »

فالوده آسان

1396/10/24

  03:11:00 ب.ظ, توسط یاسین  
موضوعات: یاسین

فالوده آسان

مواد لازم
آب 2 لیوان
شکر 2 لیوان
گلاب 1/4 لیوان
نودل چینی 100 گرم
فالوده شیرازی

طرز تهیه : شکر و آب را درون قابلمه بریزید و روی حرارت مخلوط کنید تا شکر حل شود و کمی شربت غلظت پیدا کند ، پس از خنک شدن گلاب را به آب و شکر اضافه نمائید سپس درون کاسه ای فلزی بریزید و به مدت 4 – 5 ساعت درون فریزر قرار دهید تا بسته و یخی شود.

رشته های چینی را از بسته بندی خارج کنید و داخل آب در حال جوشیدن بریزید و اجازه دهید به مدت 15 دقیقه با حرارت ملایم رشته ها بپزند و نرم شوند ، پس از نرم شدن رشته های نودل را داخل ابکش بریزید و با اب سرد ابکشی کنید و بگذارید اب اضافی اش خارج شود.

فالوده شیرازی

شیره فالوده ( مخلوط اب و شکر و گلاب ) را پس از مدت زمانی که گفته شد از فریزر خارج کنید و با قاشق هم بزنید و اگر یخ زده بود با وسیله ای بکوبید تا کمی نرم شود سپس نودل های ابکش شده را به ان اضافه کنید و آرام مواد را مخلوط کنید تا کم کم نودل ها سرد و سفت شوند سپس درون ظرفی بریزید و بهمراه ابلیمو ، بستنی ، شربت آلبالو و … سرو کنید.

نکته ها : نودل های چینی بصورت بسته های اماده در فروشگاه ها بفروش میرسند ، شیره فالوده حتما باید سرد و برفی باشد تا در زمان مخلوط کردن نودل ها سفت و سرد شوند.

برای داشتن رشته هایی خوب و ترد حتما باید 15 دقیقه نودل ها بجوشند تا پخته و نرم شوند ، در روش سنتی تهیه فالوده از نشاسته بجای رشته چینی استفاده میشود اما بدلیل اینکه این روش نیازمند ابزار خاصی میباشد نودل جایگزین نشاسته شده است که هم بافت و هم طعم مشابهی دارد.


فرم در حال بارگذاری ...